Παρασκευή, Μαΐου 04, 2007

«Music Theatre : Musical – Monodrama - Opera», την Τρίτη 15 Μάη 2007, στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, στο πλαίσιο του 7ου κύκλου «Μουσική του Κόσμου», διοργανώνει σε συνεργασία με το Goethe Institut-Athen συναυλία με τίτλο «Music Theatre : Musical – Monodrama - Opera». Στη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαΐου 2007, στις 8.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Goethe Institut-Athen (Ομήρου 14-16), θα παρουσιαστούν τα έργα των :
1. Karl Amadeus Hartmann, «Fürwahr ..?!» από το έργο «Wachsfigurenkabinett» για σοπράνο, τενόρο, 2 βαρύτονους και ενόργανο σύνολο (1929-30) σε λιμπρέτο Erich Bormann. Σκηνοθετική επιμέλεια : Τζένη Αρσένη.
2. William Αντωνίου, «Συνένοχοι» για μέτζο σοπράνο, βαρύτονο και ενόργανο σύνολο (2007), σε λιμπρέττο Εύης Χρήστου και σκηνοθεσία Παναγιώτη Χριστόπουλου.
3. Lukas Foss, «Introductions and Goodbyes», όπερα σε μία πράξη για βαρύτονο και ενόργανο σύνολο (1959).
4. Γιάννη Χρήστου, «Αναπαράστασις ΙΙΙ» (O Πιανίστας) για ηθοποιό, ενόργανο σύνολο και μαγνητοταινίες (1968).

Το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής διευθύνει ο Θόδωρος Αντωνίου, ενώ σολίστ είναι η Μίνα Πολυχρόνου (σοπράνο), η Μαργαρίτα Συγγενιώτου (μέτζο σοπράνο), ο Τάσος Αποστόλου (βαρύτονος), ο Βαγγέλης Μανιάτης (βαρύτονος), ο Γιώργος Κυριαζής (τενόρος) και ο Τηλέμαχος Κρεβάικας (ηθοποιός).

Η ε ί σ ο δ ο ς ε ί ν α ι ε λ ε ύ θ ε ρ η.

Δεν υπάρχουν σχόλια: